Followers

Sabtu, 4 Disember 2010

Hanya Menunggu Masa Sahaja Untuk Dilancarkan Ranking Blog Anda.

Untuk makluman blogger-blogger sekiranya blog anda tiada didalam senarai TOP RANKING ONLINE, anda dinasihatkan untuk menghantar alamat blog anda dan jangan lupa untuk menjadi rakan kepada TOP RANKING ONLINE.

Ranking yang akan dipaparkan adalah mengikut senarai yang ada pada laman web ini. Oleh itu saya mengharapkan kerjasama anda semua kerana ranking blog anda akan dilakukan setiap empat hari sekali buat permulaan.

Secara berperingkat-peringkat, TOP RANKING ONLINE akan melakukan ranking pada setiap hari. Ini memudahkan anda mengetahui kedudukan blog anda setiap tanpa merasa prajudis. Ini kerana TOP RANKING ONLINE tidak akan memihak kepada mana-mana pihak.

Sekian Terima Kasih.

Webmaster TOP RANKING ONLINE.NET

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Pihak TRO tidak bertanggungjawab diatas semua ulasan yang diberikan. Pihak TRO akan menerima segala nasihat dan teguran dari anda semua. TRO tidak menapis segala komen anda,oleh itu janganlah menggunakan perkataan kesat atau lucah kerana komen anda dibaca oleh semua lapisan masyarakat. Setiap ulasan daripada anda akan diberi kredit oleh TRO kepada blog anda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lihat Rank Blog

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service